Fantastiska bastuflottar!

Få upplevelser i livet kan väcka så varma minnen som det här. Utflykter med din egen bastuflotte är något som din familj och vänner aldrig glömmer. Du kan njuta av unik avkoppling i bastun, hoppa in i vattnet oavsett årstid och se vackra utsikter var du än befinner dig.

Ända sedan vi byggde vår allra första bastuflotte 2010 har vi vetat att det är just det som gör oss lyckliga. Vår mission är att dela denna känsla med dig så att du kan njuta av livet för fullt.

Vi har en stor produktionsanläggning i Estland i Nordeuropa. Vår erfarenhet och våra kunskaper möjliggör oss att tillverka såväl bastuflottar som båtbryggor och flytande restauranger och kontor.

Som standardlösning erbjuder vi bastuflottar för mindre sällskap som är utarbetade med hundratals om inte tusentals timmar av noggrant tekniskt arbete. Våra flottar är hållbara och håller högsta kvalitet. Du kan köpa en flotte med eller utan båtmotor. Vi framställer flotten, levererar den och gör den användningsklar vid din brygga.

Vi har fastställt vissa standarder för oss som vi alltid följer. Dessa inkluderar:

Kvalitet. Alla trä- och metalldetaljer och fästen utförs med största precision och besiktigas före leverans.

Säkerhet. Alla våra produkter uppfyller och överträffar lokala vattensäkerhetskrav. Så du kan koppla av helt tryggt på vatten.

Estetisk design och arkitektur. Vi följer nordisk designstil: olika moduler kombineras så att även de mest krävande kunderna blir nöjda.

Praktiska och innovativa lösningar. Maximalt utnyttjande av utrymmet är viktigt vid flytande byggnader. Genom att tillämpa innovativa lösningar kan vi garantera att våra produkter är både estetiskt tilltalande och ytterst praktiska.

Miljövänlighet. Inget utrymme för något "överflödigt". Våra bastuflottar smälter in i naturen.


Gillade du vad du läste? Köp din bastuflotte här!