Vi önskar att det fanns ett enklare sätt att närma sig ämnet och att vi bara kunde ge dig en siffra istället för att skriva en hel artikel om det. Men här förklarar vi i grova drag hur våra priser fungerar och vad du kan förvänta dig. Vi tror att det är till fördel för alla att vara öppen om det.

Small, medium eller large?

Standardbastuflotten som vi erbjuder är ungefär lika stor som en halv godsvagn i ytstorlek, bär 6 personer och kostar 17 900 €, utan motorn. Beroende på hur mycket material vi behöver och hur många arbetstimmar det krävs för att sätta ihop allt, justerar vi baspriset.

Välj din motor

Ja, du har antagligen gissat det: en motor på en bastuflotte är definitivt något att överväga. En rörlig, flytande bastu är ett blickfång och förmågan att röra sig mot vinden kan inte underskattas. Kanske till och med kunna fånga lite fisk på din favoritplats? Vi har en marinmotor-kille som hjälper oss att få de bästa erbjudandena så att du inte behöver pruta. Motorn har ett distansstyrningssystem och en speciell plats för kaptenen. En 15 hk marinmotor kostar cirka 3 000 €. Men om du har en egen motor, monterar vi den gärna utan kostnad.

Extra tillval

Alla våra bastuflottar är utrustade med säkerhetsutrustning. Det finns dock några extra tillval du kanske är intresserad av. Vi har byggt bastuflottar med grill, takfönster, extra dragflotte, fiskeutrustning, och så vidare. Vi har mycket erfarenhet av att göra livet mer bekvämt på vattnet - vad du än behöver så räknar vi ut ett sätt. Så även om vi ännu inte har byggt en flytande helikopterplatta så är vi definitivt redo att utforma och bygga en om du behöver en. Priset för tillval beror på exakt vad du vill ha.

Leverans

Vi levererar över hela världen, men alla angivna priser är från fabrik, vilket betyder att transport inte ingår i priset. Du är välkommen att hämta den från vårt lager i Estland, men om du behöver få den levererad tar vi ut en extra fraktavgift utöver kostnaden för flotten. I Europa varierar transportkostnaderna vanligtvis mellan 750 och 3 500 € beroende på den exakta platsen.

Vill du veta mer? Läs mer om hur vi bygger våra bastuflottar.

* Även om vi kontrollerar våra blogginlägg och uppdaterar dessa vid behov, kom ihåg att priserna som anges här var giltiga vid publiceringen av artikeln och kan ha ändrats.