Fantastiske badstueflåter og mer!

Det er ikke mange opplevelser i livet som er varmere enn dette. Ta en tur med din egen badstuflåte er noe alle dine venner og familie alltid kommer til å huske. Du får nyte en unik måte å slappe av i en badstue, hoppe i vannet uansett om det er sommer eller vinter, og se på det pittoreske landskapet uansett hvor du måtte være.

Siden vi startet å bygge vår aller første badstuflåte i 2010, visste vi med en gang at dette gjør oss lykkelige. Det å levere en del av denne lykken til deg, så du kan nyte livet til det fulle, er vår hensikt.

Vi har et stort produksjonsanlegg i et land i Nord-Europa, i Estland. Våre erfaringer og kunnskaper lar oss produsere ikke bare badstuflåter, men også båtdokker, flytende restauranter og kontorer.

Som en standard løsning tilbyr vi badstueflåter for mindre grupper, og på dette har brukt hundrevis om ikke tusenvis av timer med ingeniørskap. Våre flåter er holdbare og av høyeste kvalitet. Du kan kjøpe en flåte med eller uten båtmotor. Vi bygger, leverer og setter den opp på din dokk.

Vi har satt oss en rekke standarder som vi følger uansett. Blant annet er disse:

Kvalitet. Alle tre- og metalldetaljer og skjøter er utført med ekstra presisjon, og inspisert før levering.

Sikkerhet. Alt vi produserer er i samsvar med lokale forskrifter for vannsikkerhet og mer. Så at du kan føle deg helt avslappet på vannet.

Estetisk design og arkitektur. Vi streber etter nordisk design: vi setter sammen forskjellige moduler for å appellere til selv de mest krevende kundene.

Praktisk og innovativ. Flytende konstruksjoner handler først og fremst om plassforbruk. Ved å dra nytte av innovative løsninger, kan vi være sikre på at våre produkter er estetisk tiltalende, og samtidig virkelig praktiske.

Miljøvennlig. Det finnes ikke rom for noe "overflødig" på vårt lager. Våre badstuflåter glir inn i naturen.


Liker du det du leser? Kjøp din egen badstuflåte her!