Vi skulle ønske det var en enklere måte å nærme seg emnet på, så i stedet for å skrive en hel artikkel om det, kunne vi gi deg ett nummer. I stedet kan vi her forklare i brede vendinger, hvordan våre priser fungerer og hva du kan forvente. Vi tror at det å være åpen om det er til alles fordel.


Liten, middels eller stor badstuflåte?

Standard badstuflåter vi tilbyr er omtrent en halv godstrailer i overflaten, bærer 6 personer og koster 180 000 kr (inkludert mva), uten motor. Vi justerer prisen avhengig av hvor mye materiale vi trenger og hvor mange arbeidstimer det krever å sette alt sammen.

Velg motoren din

Ja, du har sikkert gjettet det: en motor på en badstuflåte er absolutt noe å tenke på. En bevegelig, flytende badstue er et blikkfang, og muligheten til å bevege seg mot vinden kan ikke undervurderes. Kanskje til og med fange litt fisk på favorittstedet ditt ? Vi har en marine-motor-fyr som hjelper oss å få de beste tilbudene, slik at du ikke trenger å prute. Motoren har fjernstyringssystem og et spesielt sted for fartøyets kaptein. En sjømotor på 15 HK koster deg 31 500 kr. Skulle du imidlertid ha en egen motor, setter vi gjerne opp plass til den gratis.

Ekstrautstyr

Alle våre badstuflåter er utstyrt med sikkerhetsutstyr; Det er imidlertid noen tillegg du kanskje vil like. Vi har bygget badstuflåter med griller, takvinduer, ekstra slepe-flåter, fiskeutstyr, alt du kan tenke deg. Vi har mye erfaring med å gjøre livet mer behagelig på vann - uansett hva du trenger, så vi finner en måte å få det gjort. Så selv om vi ennå ikke har bygget en flytende helipad, hvis du trenger en, er vi absolutt klare for å designe og bygge en. Prisen for ekstramateriell avhenger av akkurat hva du ønsker.

Transport

Vi leverer over hele verden, men alle oppgitte priser er fra fabrikken, noe som betyr at transport ikke er inkludert i prisen. Du er velkommen til å hente det fra vårt lager i Estland selv, men hvis du trenger det levert, vil vi gi deg et prisanslag sammen med kostnadene for flåten. I Europa varierer transportkostnadene normalt fra 7 900 til 37 000 kr, avhengig av nøyaktig beliggenhet.

Fortsatt tørst? Les mer om hvordan vi går løs på bygging av badstuflåter.

* Selv om vi sporer blogginnleggene våre og oppdaterer disse ved behov, må du huske at prisene som er oppgitt her, var gyldige på tidspunktet for publiseringen av artikkelen og kan ha endret seg.