Alle badstuflåter som forlater vårt varehus er laget med tanke på din sikkerhet. Det er en rekke ting vi gjør for å sikre at oppholdet på flåten er hyggelig og trygt: vi installerer rekkverk, stiger og steder å holde på når det vugger. I tillegg inkluderer våre flåter et sjøsikkerhetssett med alle nødvendige bjeller og fløyter. Her er mer informasjon om hvordan du kan være trygg på badstuflåtene våre.


Liste over marint sikkerhetsutstyr på badstuflåtene våre:

  • Rekkverk: slik at ingen skulle falle over bord
  • Ringbøye: for situasjoner der noen likevel faller over bord
  • Redningsvester: vi inkluderer et avtalt antall redningsvester sammen med badstueflåten når du kjøper den, men sørg for at alle har en før du tar av, spesielt barn;
  • Rekkverk rundt badstuovnen: vi beskytter varmeapparatet bakfra slik at flåten ikke skulle ta fyr og fra fronten slik at du ikke skulle brenne deg;
  • Brannslokkingsapparat: som kan komme til nytte i det usannsynlige tilfellet om man skulle bli revet med av grillingen;
  • Stige: å klatre trygt inn og ut av vannet;
  • Pluss andre praktiske ekstrautstyr som gjør oppholdet ditt tryggere og morsommere!

Hva kan jeg gjøre for å være trygg på en badstuflåte?

Vi gir deg en flåte som oppfyller alle våre egne krav og lokale forskrifter. Det er mye som ikke kan kontrolleres, men vi vil alltid anbefale å være klar over omstendighetene og ta nødvendige forholdsregler. For eksempel anbefaler vi ikke å løpe på flåten. Dette er spesielt farlig når det regner eller har regnet, siden dekket kan være glatt. Når du kommer ut av badstuen, må du sørge for at du ikke treffer noen med døren.

Aye-aye kaptein!

Vanligvis når en badstueflåte forlater kaien, utnevnes en kaptein. Kapteinen skal være ”sjef” for fartøyet og vil ta ansvar for alles sikkerhet. I en situasjon der det er for mye vind, kan kapteinen for eksempel trenge å flytte folk eller be dem om å holde seg fast mens han raskt manøvrerer flåten. Neste, når folk blir litt for "lykkelige", er det igjen kapteinens jobb å hindre folk i å gå i vannet. Vi anbefaler på det sterkeste å lytte til kapteins ordre til enhver tid.

Ikke bland badstue, alkohol og vann

Dette bringer oss til vår neste punkt. Et godt badsturitual har alltid inkludert en god slurk av en forfriskende drikke. Husk imidlertid å ikke svømme når du er full og ikke la vennene dine gjøre det heller, spesielt når det er kaldt ute. Lytt til kapteinens ordre!

Du kan være trygg på at vi har designet badstuflåtene våre for å gi maksimal sikkerhet, og alt vi ber om når du skaffer deg en, er å holde deg selv og andre trygge. På den måten kan vi være sikre på at du har den sikreste og morsomste opplevelsen, slik det er ment.

Hold deg trygg!