Man kan tro at det å bygge en badstuflåte er en kjedelig og slitsom jobb, men for oss er det et håndverk vi virkelig liker. Så når du ikke synes at det er en god ide å bygge en badstuflåte med egne hender, må du overlate den delen til oss. La oss designe og bygge deg en som gir deg mest glede, levere den til deg hvor som helst i verden, og du trenger aldri å stoppe det du gjør best - nyte livet!


En god badstuflåte starter med de beste materialene

Enhver flytende badstue trenger pontonger som holder flåten flytende og en solid konstruksjon som holder den sammen. Vi har inngått et samarbeid med bare de beste pontongprodusentene i Europa, slik at vi kan forsikre at badstuen din på vann holder seg på vann i flere år. Alle de andre materialene vi bruker er også håndplukket. De tre første byggedagene konsentrerer seg om å forme badstuens flåteunderlag.

Gulv i flere år

Etter at pongtongene er festet til en stålramme, legger vi gulvsvinene. Treplankene må behandles for vannmotstand. Vi bruker spesielt profilerte dekkplater som ikke blir glatte når de er våte. Gulvplater er montert på to dager.

En badstue som flyter!

Nå, til den morsomme delen av det som gjør det til en badstuflåte - en autentisk " finstisk" (finsk + estisk) badstue bygget på toppen av en bunnsolid flåte. Vi begynner med å designe badstuen og modellere den etter dine spesifikke behov. Våre standard badstuflåter er nøye planlagt ved å bruke hver tomme av plassen og maksimere din löyly

Etter å ha nøye inspisert alle materialene som ankommer lageret vårt, bygger vi rammen til badstuen. Deretter går vi videre til å plassere vinduene, slik at du kan beundre skjønnheten som omgir deg og få så mye dagslys i badstuen som mulig. Samtidig utstyrer vi badstuen med enten en eller to dører, avhengig av design, slik at du raskt kan komme ut for å ta noe kald drikke eller ta en dukkert i vannet. Begge like ønskelige alternativer etter noen gode runder med löyly. Vi isolerer badstueveggene med steinull , og legger ytterligere lag for fuktsikring før de indre veggene blir ferdig. Sist, men ikke minst, installerer vi lys og møbler. Denne delen tar oss syv dager

Hjertet til en badstue

Før vi setter et tak på badstuflåten, besøker vi vennene våre på Huum for en topp moderne badstueovn. Da vi først møtte dem for en stund siden, visste vi øyeblikkelig at de har de beste varmeovnene du kunne ha. Varmeapparatene har forskjellige former og størrelser, elektriske og konvensjonelle. Etter montering av ovnen går vi videre for å få på plass skorsteinen og legger til et rekkverk rundt ovnen som hjelper med å holde deg trygg. Deretter installerer vi takpanelene. I løpet av tre dager til, er vi ferdige. 

Nødvendigheter og ekstrautstyr

Du kan ta badstuflåten for en tur på sjøen, en elv eller til og med 20 km utenfor kysten til sjøs; husk vind, bølger, retning av vannføring og motorkapasitet. Vi anbefaler å skaffe deg en badstuflåte med en 15 hk marin motor eller mer, slik at du ikke skulle få problemer med å komme tilbake til land. I tilfelle du bestemmer deg for å velge en motor, reserverer vi et spesifikt sted for kapteinen og installerer en rattstamme. Vi bruker vanligvis fire dager på å montere motoren og styringen, i tillegg til å gi motoren sin første, vannkjølte kjøring.

Sikkerhet først!

Alle badstuflåtene våre er sertifisert og leveres med et marint sikkerhetssett. Avhengig av dine behov og lokale forskrifter, er vi forpliktet til å inkludere flere ekstra ting for din sikkerhet.

Etter at vi har sørget for at badstuflåten din er sikker for seiling, legger vi til detaljer som kryssholt som brukes til å knytte flåten til bryggene. Så noen rekkverk rundt flåten og en liten stige for deg å klatre komfortabelt inn eller ut av vannet. Avhengig av dine behov og størrelsen på flåten, kan vi også utstyre flåten med ønskede møbler og en grill. Alt dette blir gjort på bare en ekstra dag.

Total tid for bygging av vår minste badstuflåte: 20 dager.

Leveranse:

Når vi er ferdige, vil vi gi deg beskjed om de gode nyhetene rett etter at vi har lastet badstuflåten din på traileren. Vi leverer over hele verden fra Europa. 

Tenker du å skaffe deg en selv? Ta en titt på hva vi tilbyr.