Badstuflåter av Høy Kvalitet

Prinsen

Denne badstuflåten er perfekt for familier og små grupper opp til 6 personer. Gå rett fra fronten til badstuen og ut bakfra.
Les mer...

Ridderen

En flytende badstue for opptil 6 personer hvor du kan vandre rundt i badstuen. I tillegg har du en flott utsikt fra det massive sidevinduet. Les mer...

Constantine

Passer totalt 12 personer. Hytta har en 6-personers badstue og et romslig avslappningsområde.

Les mer...

Storkeiseren

Dobbel-dekker flåte som passer til 18 personer totalt og 12 i badstuen.

Les mer...

Tilpassede Flåter

Vi lager større badstuflåter og salongbåter også! Få noe enda mer overdådig for større mannskaper, perfekt for utleie. 
Les mer...

Gå til seksjonen:

 1. Hva er en Badstuflåte?
 2. Om Badstuflåtene våre
 3. Holdbar konstruksjon
 4. Konstruksjondetaljer
 5. CE-merking for Badstuflåter
 6. Sjøsikkerhetsfunksjoner og tilbehør
 7. Levering over hele verden
 8. Etterbehandling og vedlikehold
 9. Estetisk design
 10. Posh Navnestandard
 11. Hvorfor skal jeg kjøpe badstue?
 12. Hva om jeg ikke liker badstuer?

Hva er en Badstuflåte?

En badstuflåte er en type mobil badstue konstruert på toppen av en plattform som flyter på vann. De flytende enhetene er vanligvis laget av holdbar plast eller ikke-etsende metall (for det meste aluminium). Flottørene kan enten være rørformede eller rektangulære i form, avhengig av bruken. Badstuflåter er vanligst i landene med gamle badstu-tradisjoner som Finland, Estland og Russland og det meste av den nordlige delen av Europa. I løpet av de siste tiårene er det blitt bygget flere og flere badstuer over hele verden.

Om Badstuflåtene våre

En flytende plattform kan ha praktisk talt alt på toppen - et telt eller en liten hytte, en restaurant eller til og med et hus for å huse en stor familie. Siden vi elsker å ta badstuen vår for en tur uansett vær, tenkte vi at det å dele opplevelsen ville være en fantastisk idé, så vi begynte å designe og bygge flere forskjellige flytende badstuer. Utvalget du ser her er langt fra komplett - vi oppgraderer kontinuerlig vår produktlinje. Badstutypen på badstuflåtene våre er vanligvis en finsk badstue, som har varme temperaturer rundt 80–90 ° C (176–194 ° F) og buketter laget av bjørk (på finsk: "vihta"). Vann blir kastet på de varme steinene på toppen av en spesiell komfyr, som ved å fordampe skaper fuktighet og varme ("löyly"). Vi tilbyr badstuflåter med både tre- og elektriske ovner.

Holdbar konstruksjon

Badstuen flyter på veldig holdbare plastpontonger som er helt lufttette, støttet med kvalitetssertifikater. Det betyr at ikke vann kan trenge gjennom dem. Den eneste måten en pontong kan ha en lekkasje på, er om man møter en skarp stein i høye hastigheter. Selv om en av pongtongene skulle bli skadet, har vi sørget for at badstuebåten ikke synker, og du kan trygt komme tilbake til marinaen.

Selv de minste badstuflåtene har en oppdrift på opptil flere tonn for å håndtere vekten på konstruksjonen og selve badstuen, og alle ombord innenfor de tillatte grensene. De mindre badstuebåtene tar opptil 6 personer og de større, opptil 18. Du kan til og med ha en badstuflåte som komfortabelt kan huse 10+ personer i badstuen alene. Disse er perfekte for gjestfrihetsbedrifter som ønsker å utvide sortimentet eller båtutleiefirmaer, som vi allerede har møtt mange av.

Alt som forlater vårt produksjonsanlegg, er nøye bygget for å vare i flere år. Hvor mange avhenger av værforholdene i ditt område, hvor godt båten blir vedlikeholdt og om den blir løftet opp av vannet for temperaturer under null. Ikke bekymre deg, vedlikeholdet er enkelt. Dekket trenger en touch-up med olje en gang i året, og skulle det snø i ditt område, anbefaler vi å måke det av badstuen. Skulle du bestemme deg for å velge en større badstuebåt med ekstra dekk, kan vi tilby et trekk for å pakke den inn for vinteren.

Konstruksjondetaljer

Alle badstuflåter vi bygger følger strenge byggestandarder. Det er en grunn til at vi kaller produktene våre "premium". Hovedtrekkene i alle designene våre inkluderer:

 • Slitesterk polyetylen pontonger
 • Korrosjonsbestandige stålbjelker
 • Impregnert og oljet gulvplater
 • Trippelvinduer og låsbare dører
 • Premium, voksede badstue møbler
 • Innvendige vegger av førsteklasses kvalitet
 • Malte yttervegger
 • Isolasjon mellom vegglagene
 • Kompositt, isolert gulv inne

Badstuen flyter på veldig holdbare plastpontonger som er helt lufttette og støttet med kvalitetssertifikater. Det betyr at ikke noe vann kan trenge gjennom pontongene. Vi plukker pontonger vi bruker på flytende konstruksjon basert på hvor båten skal brukes og hvor mye last den trenger å bære. For eksempel, det varierer betydelig hvilke pontonger vi bruker i kaldere klima og pontonger som brukes i varmere klima. Når temperaturen faller under frysepunktet, er drivis det største aspektet å ta i betraktning. Dette betyr at vi må bruke pontonger som er i stand til å tåle slipingen. I varmere klima er det solstrålene og den høye UV-indeksen som potensielt kan skade pontonger over mange år. I hvilken som helts situasjon er vi forberedt på å holde badstuen flytende i løpet av hele levetiden. Når vi vedlikeholder dem riktig, estimerer vi at badstueflåtene våre varer i over 10 år.

Hvorfor bruker vi isolasjon mellom lagene i veggene? Hovedsakelig fordi det er bra både for miljøet og lommeboken. Med isolerte vegger trenger du ikke varme opp hele flåten, bare badstuen. Dette bidrar til å redusere karbonavtrykket og holde kostnadene lave, uavhengig av om du bruker strøm, ved eller til og med gass (tilgjengelig i noen steder). I tillegg, når du trenger å renovere interiøret i fremtiden har du muligheten til å gjøre det. Tverrsnittet for vår standard vegg som vist nedenfor:
 1. Førsteklasses, lett interiør i osp eller or
 2. Lekt som gir ventilasjon til innerveggen
 3. Hovedvegg konstruksjon laget av laminert finér
 4. Høy ytelse isolasjon med en polyisocyanurat (PIR) kjerne (varmekonduktivitet på 0,022 W / mK)
 5. Lekt gir ventilasjon for ytterveggen
 6. Utvendig kledning laget av gran eller furu

CE-merking for Badstuflåter

Vi inkluderer et CE-sertifikat med alle flytende badstuer vi bygger, i henhold til lisensnr.: MES000120, utstedt av det Estiske departementet for økonomi og kommunikasjon, og overvåket av den estiske sjøfartsadministrasjonen.

CE (Conformité Européenne) for mindre fartøy er nødvendig for alle fritidsbåter som selges i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS), inkludert alle land i EU, Island, Norge, Lichtenstein og Tyrkia. Hvis du bor utenfor EØS, må du sørge for at en CE-merking utgjør et gyldig bevis for sikkerhet i ditt land. Hvis det ikke gjør det, gi oss beskjed, så finner vi ut hva vi trenger å gjøre for å overholde dine lokale standarder.

Våre byggeprosesser følger mange ISO-standarder, slik at badstuflåtene vi bygger er trygge å bruke. Hoveddirektivet som styrer vår design- og konstruksjonsprosessen er direktiv 2013/53 / EU fra Europaparlaments- og rådsdirektiv. Andre standarder vi overholder når vi bygger badstuflåtene våre:

 • Konstruksjon og dimensjonering av skrog: EN ISO 12215-3: 2002
 • Brannvern: EN ISO 9094: 2017
 • Maksimal lastekapasitet: EN ISO 14946: 2001 / AC: 2005
 • Stabilitet og oppdrift: ISO 12217-1 & ISO 12217-3

Å utstede en CE-merking er en standard prosess for våre standardflåter, så det tar ikke ekstra tid.

Hvis du har en tilpasset badstuflåte i tankene, må du huske at utstedelse av CE-merking tar oss omtrent en uke etter konstruksjon, på grunn av behovet for å teste båtens flytbarhet og stabilitet.

Sjøsikkerhets Funksjoner og tilbehør

Sikkerhet på badstuflåtene vi produserer er av høyst betydning. Badstuflåten din vil være utstyrt med følgende:

 • Brannslukningsapparat
 • Førstehjelpsskrin
 • Sikkerhetsrekkverk med rekkverk i tre
 • Beskyttelse rundt badstuovnen
 • Andre diverse sikkerhetsartikler som stiger og håndtak
 • Marine klosser i alle retninger til fortøyning
Les mer om hvordan vi sørger for sikkerhet på våre flåtene.

Levering over hele verden

Vi er innstilt på å tilby full service fra første kontakt med oss ​​til å ha en fantastisk tid på flåten din.

Avhengig av hvor du bor, kan vi levere badstuen enten ferdig montert og klar til bruk, eller i moduler. Vi foretrekker å sende den ferdig montert, men ved noen anledninger er det fornuftig å transportere flåten i moduler. I så fall kan vi komme bort og fullføre monteringen selv, eller hvis du føler deg veldig hendig, er du velkommen til å gjøre det selv. Du vil sannsynligvis trenge litt hjelp fra et par venner og noen verktøy. Vi vil gi de grunnleggende instruksjonene og informasjonen om hvordan du monterer badstuen din.

Vær imidlertid oppmerksom på at i tilfeller ved selvmontering er vi ikke i stand til å gi CE-merking på grunn av at vi ikke er i stand til å verifisere samsvar med monteringen og implementere den endelige testen av fartøyet.

Hvis du bor utenfor EØS, vil vi sørge for at det brukte materialet overholder lokale standarder. Det inkluderer varmebehandling av tre, etc.

Etterbehandling og vedlikehold

Standard vedlikeholdsinstruksjoner leveres med hver badstuflåte. Arbeidet vil ta omtrent fire til seks timer ved starten av hver sesong. Instruksjonene varierer litt avhengig av klima, flåtemodell og tilleggsutstyr. Hvis du vil gjøre det selv, er ikke standard vedlikehold av badstuflåten så dyrt.

Disse inkluderer for det meste å smøre dekket igjen (en gang i året), vokse badstubenkene på nytt (normalt hvert annet år) og male ytterveggene på nytt (hvert femte år). Skulle du også trenge en motor, trenger denne absolutt litt pleie av sertifisert servicepersonell i henhold til motorens brukerhåndbok, som vi leverer sammen med motoren.

Estetisk design

Vi streber etter nordisk, minimalistisk og estetisk design i badstuflåtene våre. Siden det ikke er ekstra plass på en flytende badstue, gjør vi vårt beste for å bruke alt det tilgjengelige området og være mest praktiske med det. Spesielt når det ikke er en stasjonær badstue.

Som en standardløsning tilbyr vi naturlige overflater som kan endres uansett hva du vil. Badstuehytta skal være marineblå? Ikke noe problem. Hva med en dør som låses utenfra? Vi får det til. Trenger du et dekk til over badstuen, eller enda et over der igjen? Hvis det fortsatt flyter etterpå, har vi deg dekket.Siden badstuflåten er utsatt for forskjellige værforhold, legger vi spesielt vekt på forskjellen i temperaturer og fuktighet mellom utsiden og hytta (rene). Veggene i badstuen er bygget på en måte som gjør at overflødig fuktighet kan slippe ut. Dørkarmene tåler fuktighet, vinduene er nøye valgt og optimalt plassert slik at vannet ikke vil kondensere på overflaten like mye.

Posh Navnestandard

Vi sier ikke at Badstuflåte Blank JS, Sauna Raft Timothy eller Floating Sauna 3000 MEGACRUISER ikke høres bra ut og for all del, vi er ingen eksperter. Vi er bare ikke fans av "OK" i noe vi gjør. Siden vi navngav selskapet Emperor Rafts, så det ut til at produktene våre også fortjener noe adel. Jo større båt, jo høyere rang. Ved å designe større badstuebåter og plattformer hver uke for våre kunder, får vi en sjanse til å perfeksjonere de nye badstuebåtene i detalj og komme med andre, "standard" produkter, bygge dem, få dem sertifisert og liste dem her sammen med andre kongelige medlemmer av familien vår.

Hvorfor skal jeg kjøpe badstue?

En badstuflåte, også kjent som en "flytende badstue", "badstuebåt", er ikke bare en trekonstruksjon som flyter på vann. Opplevelsen er litt vanskelig å forklare, omtrent som snø til en person som aldri har sett den. Likevel vil vi prøve det.

Sammenlignet med yachter og hurtigbåter, taper en flytende badstue absolutt i hastighet, men samtidig er kanskje mangelen på hastighet ikke så ille. Nå for tiden kan vi noen ganger føle behov for å meditere, lytte til rolig musikk eller ta en lur for å styrke kroppen og sinnet vårt. Å ha en badstue på vannet kan bare gjøre det samme trikset og hjelpe deg å bremse ned en stund. Å hoppe i vannet etter en varm badstue gjør magi med kroppen. Alt dette for en brøkdel av kostnadene for en hurtigbåt.

Funksjonen av kostnader kontra mengden venner du kan ta med deg er mer eksepsjonell for en yacht og ganske lineær for en badstue. Det er med andre ord billigere å oppgradere til en større badstue enn for en yacht. Å organisere en tur med et lite selskap eller ha bursdagsfest trenger ikke å være dyrt. For å oppsummere matematikkdelen er moro-graden relativ.

Om du liker å fiske med vennene dine. Ta med deg alt utstyret ditt og de fleste vennene på badstuflåten, seil til favorittstedet ditt og fisken i vei! Badstuflåten gir alle nok plass til å bevege seg rundt eller kaste et garm. Når de allerede biter og det ser ut til at du ikke har noen beholdere å lagre fisken i, er det på tide å varme opp badstuen, og kanskje grillen også, og så slappe av med kameratene. Det er garantert å føle seg uthvilt ved ankomst.

Hva om jeg ikke liker badstuer?

Ikke vær redd. Våre tilpassede plattformer kan bære alle slags nyttelast opp til flere tonn, noe som betyr at vi kan bygge alle typer strukturer på dem. De kan brukes som et sittende uteområde for restauranter ved elven eller til å frakte last, som en bil over elven eller en innsjø. Du kan gjøre det til en lett fraktbåt med en koselig sofa. Hvis du ønsker å leve på vann, kan vi til og med bygge deg en liten hytte på plattformen. Mulighetene er tilnærmet uendelige.

Kontakt oss hvis du har en idé som ikke er oppført her, eller hvis du har spørsmål om hva vi gjør.