Badstuflåter av Høy Kvalitet

Prinsen

Denne badstuflåten er perfekt for familier og små grupper opp til 6 personer. Gå rett fra fronten til badstuen og ut bakfra.
Les mer...

Ridderen

En flytende badstue for opptil 6 personer hvor du kan vandre rundt i badstuen. I tillegg har du en flott utsikt fra det massive sidevinduet. Les mer...

Tilpassede Flåter

Vi lager større badstuflåter og salongbåter også! Få noe enda mer overdådig for større mannskaper, perfekt for utleie.
Les mer...

Hva er en badstuflåte?

En badstuflåte er en type mobil badstue konstruert på toppen av en plattform som flyter på vann. De flytende enhetene er vanligvis laget av holdbar plast eller ikke-etsende metall (for det meste aluminium). Flottørene kan enten være rørformede eller rektangulære i form, avhengig av bruken. Badstuflåter er vanligst i landene med gamle badstu-tradisjoner som Finland, Estland og Russland og det meste av den nordlige delen av Europa. I løpet av de siste tiårene er det blitt bygget flere og flere badstuer over hele verden.

Om badstuflåtene våre

En flytende plattform kan ha praktisk talt alt på toppen - et telt eller en liten hytte, en restaurant eller til og med et hus for å huse en stor familie. Siden vi elsker å ta badstuen vår for en tur uansett vær, tenkte vi at det å dele opplevelsen ville være en fantastisk idé, så vi begynte å designe og bygge flere forskjellige flytende badstuer. Utvalget du ser her er langt fra komplett - vi oppgraderer kontinuerlig vår produktlinje.

Badstutypen på badstuflåtene våre er vanligvis en finsk badstue, som har varme temperaturer rundt 80–90 ° C (176–194 ° F) og buketter laget av bjørk (på finsk: "vihta"). Vann blir kastet på de varme steinene på toppen av en spesiell komfyr, som ved å fordampe skaper fuktighet og varme ("löyly"). Vi tilbyr badstuflåter med både tre- og elektriske ovner.

Estetisk design

Vi streber etter nordisk, minimalistisk og estetisk design i badstuflåtene våre. Siden det ikke er ekstra plass på en flytende badstue, gjør vi vårt beste for å bruke alt det tilgjengelige området og være mest praktiske med det. Spesielt når det ikke er en stasjonær badstue.

Som en standardløsning tilbyr vi naturlige overflater som kan endres uansett hva du vil. Badstuehytta skal være marineblå? Ikke noe problem. Hva med en dør som låses utenfra? Vi får det til. Trenger du et dekk til over badstuen, eller enda et over der igjen? Hvis det fortsatt flyter etterpå, har vi deg dekket.

Siden badstuflåten er utsatt for forskjellige værforhold, legger vi spesielt vekt på forskjellen i temperaturer og fuktighet mellom utsiden og hytta (rene). Veggene i badstuen er bygget på en måte som gjør at overflødig fuktighet kan slippe ut. Dørkarmene tåler fuktighet, vinduene er nøye valgt og optimalt plassert slik at vannet ikke vil kondensere på overflaten like mye.

Holdbar konstruksjon

Badstuen flyter på veldig holdbare plastpontonger som er helt lufttette, støttet med kvalitetssertifikater. Det betyr at ikke vann kan trenge gjennom dem. Den eneste måten en pontong kan ha en lekkasje på, er om man møter en skarp stein i høye hastigheter. Selv om en av pongtongene skulle bli skadet, har vi sørget for at badstuebåten ikke synker, og du kan trygt komme tilbake til marinaen.

Selv de minste badstuflåtene har en oppdrift på opptil flere tonn for å håndtere vekten på konstruksjonen og selve badstuen, og alle ombord innenfor de tillatte grensene. De mindre badstuebåtene tar opptil 6 personer og de større, opptil 20+. Du kan til og med ha en badstuflåte som komfortabelt kan huse 10+ personer i badstuen alene. Disse er perfekte for gjestfrihetsbedrifter som ønsker å utvide sortimentet eller båtutleiefirmaer, som vi allerede har møtt mange av.

Alt som forlater vårt produksjonsanlegg, er nøye bygget for å vare i flere år. Hvor mange avhenger av værforholdene i ditt område, hvor godt båten blir vedlikeholdt og om den blir løftet opp av vannet for temperaturer under null. Ikke bekymre deg, vedlikeholdet er enkelt. Dekket trenger en touch-up med olje en gang i året, og skulle det snø i ditt område, anbefaler vi å måke det av badstuen. Skulle du bestemme deg for å velge en større badstuebåt med ekstra dekk, kan vi tilby et trekk for å pakke den inn for vinteren.

Posh Navnestandard

Vi sier ikke at Badstuflåte Blank JS, Sauna Raft Timothy eller Floating Sauna 3000 MEGACRUISER ikke høres bra ut og for all del, vi er ingen eksperter. Vi er bare ikke fans av "OK" i noe vi gjør. Siden vi navngav selskapet Emperor Rafts, så det ut til at produktene våre også fortjener noe adel. Jo større båt, jo høyere rang. Ved å designe større badstuebåter og plattformer hver uke for våre kunder, får vi en sjanse til å perfeksjonere de nye badstuebåtene i detalj og komme med andre, "standard" produkter, bygge dem, få dem sertifisert og liste dem her sammen med andre kongelige medlemmer av familien vår.

Sikkerhet på badstuflåter

Vi tar din sikkerhet veldig alvorlig. For en tid tilbake skrev vi en mer detaljert oversikt over hvordan vi tar for oss sikkerhet på badstuflåtene våre. Videre er CE-merking på badstuflåtene et standardkrav, og det er grunnen til at vi leverer det med alle badstuflåtene våre. Hvis du har en tilpasset flytende badstue i tankene, må du huske at det kan ta oss litt tid etter byggingen å søke om CE.

Hvorfor skal jeg kjøpe badstue?

En badstuflåte, også kjent som en "flytende badstue", "badstuebåt", er ikke bare en trekonstruksjon som flyter på vann. Opplevelsen er litt vanskelig å forklare, omtrent som snø til en person som aldri har sett den. Likevel vil vi prøve det.

Sammenlignet med yachter og hurtigbåter, taper en flytende badstue absolutt i hastighet, men samtidig er kanskje mangelen på hastighet ikke så ille. Nå for tiden kan vi noen ganger føle behov for å meditere, lytte til rolig musikk eller ta en lur for å styrke kroppen og sinnet vårt. Å ha en badstue på vannet kan bare gjøre det samme trikset og hjelpe deg å bremse ned en stund. Å hoppe i vannet etter en varm badstue gjør magi med kroppen. Alt dette for en brøkdel av kostnadene for en hurtigbåt.

Funksjonen av kostnader kontra mengden venner du kan ta med deg er mer eksepsjonell for en yacht og ganske lineær for en badstue. Det er med andre ord billigere å oppgradere til en større badstue enn for en yacht. Å organisere en tur med et lite selskap eller ha bursdagsfest trenger ikke å være dyrt. For å oppsummere matematikkdelen er moro-graden relativ.

Om du liker å fiske med vennene dine. Ta med deg alt utstyret ditt og de fleste vennene på badstuflåten, seil til favorittstedet ditt og fisken i vei! Badstuflåten gir alle nok plass til å bevege seg rundt eller kaste et garm. Når de allerede biter og det ser ut til at du ikke har noen beholdere å lagre fisken i, er det på tide å varme opp badstuen, og kanskje grillen også, og så slappe av med kameratene. Det er garantert å føle seg uthvilt ved ankomst.

Hva om jeg ikke liker badstuer?

Ikke vær redd. Våre tilpassede plattformer kan bære alle slags nyttelast opp til flere tonn, noe som betyr at vi kan bygge alle typer strukturer på dem. De kan brukes som et sittende uteområde for restauranter ved elven eller til å frakte last, som en bil over elven eller en innsjø. Du kan gjøre det til en lett fraktbåt med en koselig sofa. Hvis du ønsker å leve på vann, kan vi til og med bygge deg en liten hytte på plattformen. Mulighetene er tilnærmet uendelige.

Kontakt oss hvis du har en idé som ikke er oppført her, eller hvis du har spørsmål om hva vi gjør.